И този път ловът на милионери май ще й се

...
И този път ловът на милионери май ще й се
Коментари Харесай

Ето я: Първа СНИМКА на бременната синоптичка Лора Георгиева!

И този път " ловът на милионери " май ще й се окаже сполучлив. Синоптичката Лора Георгиева, която от дълго време се е прочула с обстоятелството, че не поглежда мъж, в случай че въпросният не е червив от пари, е бременна в четвъртия месец и към този момент леко й проличава.

Появи се първата й фотография със заоблено коремче като разликата е най-вече в талията на Лора, която преди беше много по-тънка. Както знаем, тя наду корема от милионера Лазгин Маджид, който преди време имаше връзка с някогашната на Благой Георгиев - Христина Витанова.

Все още Георгиева не се е похвалила с годежен пръстен и предложение за брак, само че и фактът, че ще роди дете на Маджид, е задоволителен, с цел да си обезпечи доживотна прехрана.

Лора обаче има и евентуално ще продължи да има неприятности с най-близките хора на обичания си - брат му Ариф Маджид и брачната половинка му Жасмина Маджид, които са твърдо срещу " златотърсачката ", както я назовават.

" Всички са наясно, че Лора е като копой, който единствено обикаля и души за пари. Ариф и Жаси са уверени, че пет пари не дава за Лазгин, а е влюбена в кинтите му и животът, който има вяра, че ще й предложи. Такива женици са най-противни, само че тъпо, че доста мъже не го схващат отрано ", разясняват близки до семейството източници.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Жасмина Маджид Ариф Маджид Лазгин Маджид Лора Георгиева бременна синоптичка милионер
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР