И това се случи - американците прекарват повече време с

...
И това се случи - американците прекарват повече време с
Коментари Харесай

Телевизорът окончателно отстъпи на таблета

И това се случи - американците прекарват повече време с мобилните телефони и таблетите, в сравнение с пред тв приемниците.

За пръв път тази година всеки възрастен американец ще прекара с мобилните си устройства с няколко часа повече, в сравнение с в гледане на телевизия - това демонстрират изследванията на eMarketer.

Промяната се очакваше от години, изключително откакто смарт телефоните станаха леснодостъпни и бе изменен методът, по който се употребяват изобщо телефоните. Социалните мрежи са налични, а гледането на филми на по-малки портативни екрани стана всекидневно.

" Днес има доста повече наличие, в сравнение с преди няколко години ", изяснява Моника Пиарт, откривател в eMarketer, като се базира и на растежа на платформите за видео стрийминг.

Всяка година нещата се усложняват за малките екрани. Миналата година американците прекараха 9 минути в гледане на телевизия повече, в сравнение с с мобилни телефони и телефони. Но единствено преди 5  години възрастните прекарваха 2 часа в гледане на телевизия повече от играта с мобилни устройства.

От eMarketer чакат, че тази наклонност ще продължи. 

Най-интересната статистика е обвързвана с повишаването на платформите за видео стрийминг, чието потребление по отношение на предходната година се е нараснало с още 8 минути.

За разлика от обичайните малките екрани платформите за видео стрийминг разрешават на фена да избере това, което желае да види когато и да е. Компании като Netflix, Amazon и Apple са вложили съществено в прибавянето на нови серии и филми към своите платформи и са довели до огромен напредък в цялата промишленост, в това число и в анимацията. Очакванията са, че единствено Netflix ще изразходва до 13 милиарда $ за автентично или лицензирано наличие.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР