И това лято банските с висока талия са тотален must

...
И това лято банските с висока талия са тотален must
Коментари Харесай

24 идеи как да носим бански с висока талия това лято

И това лято банските с висока талия са цялостен must have за плажа, тъй че в случай че нямате подобен модел, ние ще ви убедим с днешната ни селекция, че е добре да добавите най-малко един в багажа си за идващото море. Сякаш всички желаеме да „ влезем в обувките “ на през 50-те, когато смело е пристъпвала по бреговете на Кан.



А може би по-скоро въображаемо желаеме да се пренесем на Френската Ривиера и в случай че въпреки всичко стигнем до крайбрежията й, ще носим тъкмо някой от тези, които ви демонстрираме в галерията – минималистични в черно или бяло, кокетни в каре „ виши “, цветни във флорални претекстове и дръзки в анималистични окраски или неонови нюанси. Разнообразието в модела на горната част също е доста огромно, което прибавя още една алена точка. Тези, които са без презрамки са с преимущество, тъй като оставят най-малка разлика при постигането на хубав бронзов тен. 



Няма по какъв начин да пропуснем и обстоятелството, че прелестно оформя силуета и прикрива някои дефекти, изключително в случай че проблематична зона са ни ханшът и коремът. И не си мислете, че отиват единствено на слаби девойки – в противен случай, от време на време и на обилни стоят извънредно добре!

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР