И това доживяхме покрай тая нечувана и невиждана ПРОМЯНА, дето

...
И това доживяхме покрай тая нечувана и невиждана ПРОМЯНА, дето
Коментари Харесай

ИВА НИКОЛОВА: Има нещо гнило в теста на парламентарния шеф. И още за пасмината на Никола Минчев, Кирил Петков и разносвача на кафета Бойчев...

И това доживяхме около тая нечувана и невиждана ПРОМЯНА, дето я ПРОДЪЛЖАВАМЕ. Някакъв разносвач на кафета и тоалетна хартия (от тия, които в наше време и по нашите географски ширини се назовават " пиари " ) да врещи в ефир по публицисти, които задават естествени въпроси за прекомерно съмнителния PCR тест на шефа на Народното събрание Никола Минчев, поради който с днешна дата страната е обезглавена...

Ако се обърнем даже без яд обратно, ще забележим, че това си е напълно същинско ПРОДЪЛЖАВАНЕ на ПРОМЯНАТА, непосредствено декларирано от жителя на президентството Румен Радев: " Ако трябваше да подкараме някого, щяхме да стартираме от ПИК ".

А мотивът бе набегът на копоя му с нездравословен искра в очите и алкохолен мирис в устата Бойко Рашков против " Труд ".
свързани новини67219преди 3 часа
Кое в държанието на въпросния пиар Александър Бойчев е отвън тези рамки? Той поредно върви по правата линия на своите орисници и гурута и непосредствено продължава тъкмо ей тая смяна.

Ошашавени от нахалството на разносвача на кафета обаче пропуснахме нещо надалеч по-скандално във врясъците му, което напълно разкрива каква е аджеба тая ПРОМЯНА, дето я ПРОДЪЛЖАВАМЕ.

Ето каква: " Г-н Минчев е пръв по право човек в страната като ръководител на Народното събрание. Считате ли, че господин Минчев със признаци и защита от НСО ще отиде в случайна лаборатория в този миг да си прави... "

А по този начин! Първо, ние не СЧИТАМЕ, разносвачо на кафета, ние СМЯТАМЕ. СЧИТАТ руснаците, което в превод на български значи СМЯТАМ. И ти си образован, колкото премиера си. Лика-прилика сте си и вярно са те наели там за пиар.

Второ, господин Минчев не е " пръв по право в страната ", а пръв - забележи! - измежду равни в Народното събрание. Неговото " пръв по право " е само на държавно равнище при осъществяване на държавните му функционалности. И пред него не пее нито министър председателят, нито президентът, тъй като републиката е парламентарна. Това и Радев да си го набие в главата. И ти - също. Зер, вашата смяна беше тръгнала да възвръща парламентаризма.

Обаче това не значи, че ръководителят на Народното събрание е с някакви по-специални права пред жителите. Особено когато става дума за здраве, както и за болест. Нали по тази причина радевото знамение на здравното ръководство Стойчо Кацаров искаше да закрива " държавна болница ", недоразбрал, че тя от дълго време към този момент не е такава, тъй като не можело депутати и министри да си имат особено лечебно заведение и да се употребяват с привилегии...

Нали по тази причина дислексичният ви Кирил Петков ма`а гащи пешком до Министерския съвет с подтичваща около него защита и сподирен от коли на НСО. Нали по тази причина оревахте орталъка през 2020 година и по-късно, че хората от властта са отвред облагодетелствани, а народът тъне в бедност и давност. Нали по тази причина връщахте властта на народа, а Радев и колежката му в президентството току се провикваха: " На ваша страна сме ", " С вас сме ".

А в този момент каква стана тя - " Г-н Минчев е пръв по право човек в страната, като ръководител на Народното събрание. Считате ли, че господин Минчев със признаци и защита от НСО ще отиде в случайна лаборатории ".

Съвсем по живковски: всички сме хора, обаче някои сме по-първи хора.

Г-н Минчев, Кирил Петков, Асен Василев и цялата тая необразована, некомпетентна и нефелна сбирщина заедно с разносвача на кафета Александър Бойчев толкоз ПРОИЗВОЛНО се загнезди във властта, че за нея може да има единствено едно особено място, където мигновено да ги обгрижат с голямо преимущество. Само че в нашата страна в никакъв случай не са се грижили за духовното здраве на нацията.

Колкото до самия Бойчев и крясъците му в ефир по публицистите от Нова телевизия, изводът е единствено един - " Юпитере, ти се гневиш, значи не си прав ".

Много съм доброжелателна към тия хорица и считам, че ще ме схванат. Но защото това е невероятно, ще го обясня просто за " Просто Киро " и сие. Тези врясъци на Бойчев значат, че с PCR-тестът на по-първия господин Минчев по никакъв начин, но по никакъв начин не е наред и по тази причина реагира толкоз остро. Признава, един тип.

Тъй че след неговата Антраша в Нова даже и оня, която не е схванал, към този момент е наясно: зад ковид на ръководителя на Народното събрание и обезглавяването на страната под карантина се крие противен план - за похищение на вниманието на братята македонци от отсроченото посещаване на Петков в Северна Македония, на жителите от митингите на Костадин Костадинов от " Възраждане " и директното му присъединяване в тях (където, прочее, протестиращите се пробваха да набият репортерките на БТВ, до момента в който през 2020 година протестиращите им носеха кафе), от все по-вихрещата се здравна рецесия, от понижените пенсии, от цените на горивата и закъсващия бизнес, от инфлацията и от всичките рецесии вкупом, които тия измамници сътвориха.

Толкова по въпроса. Иначе дано да си я не престават тая смяна. Докато най-после хората не им сменят физиономиите - и преносно, и безусловно.

Както са я подкарали, Радев, май няма да ти оставят време да " подкараш медиите ", тъй като хората ще подкарат теб заедно с смяната ти и променниците, които наплоди...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР