И тази учебна година центърът за даровити деца в града

...
И тази учебна година центърът за даровити деца в града
Коментари Харесай

Годишен празник на таланта ще се проведе тази събота на Експо Център „Флора“, Бургас 

И тази образователна година центърът за даровити деца в града ще подари на бургазлии богата и пъстра стратегия от действия във връзка своята еднинадесета годишнина.

Цветният празник ще се състои на 28.05.2022 (събота) от 11:00 ч. на Експо Център „ Флора “, Бургас.

От 11 ч. ще бъдат наградени дребните финалисти от IV математически шампионат „Многознайко“, а концерт на фолклорна групировка „Зеленика“ с началник Мария Халачева ще съпровождат награждаването с духа на българската музика. Невероятната бургаска поетеса Яна Вълчева ще показа своите надарени дребни писатели от работилничка застихове, на която е началник.

От 12 ч. гостите на събитието ще могат да се насладят на Годишното фешън ревю на участниците в плана по фешън дизайн с началник дизайнерката Мария Танева. А тематиката на ревюто е „Великите днес“. Ще бъдат наградени и поощрени с парични стипендии и лауреатите по стратегия „Награди, стипендии, оценки 2022“. Доктор Добрина Топалова и нейните „ хвърчащи хора “ ще показват II брой на авторското си младежко списание „ За хвърчащите хора “, а мажоретен състав „Звездни момичета“ с началник Донна Калоянова ще ни потопи в танцовото изкуство. Премиерно ще бъде показана и книгата „Когато на следващия ден стане днес“ с най-хубавите произведения от VIII народен книжовен конкурс! Финалистите от него ще бъдат наградени на същата гала.

От 13 ч. ще се организира и дебютното показване на комикс „ЗАдружниТе“, основан от участниците в арт план „Илюстрация, анимация и комикс“ с началник Николай Петров. Награди ще получат още и на финалистите от VII регионална IT олимпиада. С театрална постановка“Импровизации: да се разхождаш с приказка в приказка“ участниците в театрално ателие „Homo ludens – Играещият човек“ с началник СимеонДимитров ще показват на всички присъстващисвоите актьорски умения.

За цялостното въодушевление на гостите ще се погрижи и извънредно надарената млада певица Анастасия Мицегорова, на 12 година от Харков, Украйна.

През цялото време присъстващите ще имат опцията да се насладят и на прелестната галерия на тематика „Пътуване“, дело на надарените художници от арт план „Палитри“ с началник Златка Коева.

А за всички дребни и огромни посетители организаторитеса обезпечили и две прелестни работилнички поприложни изкуства и по изобразяване, в които всекиможе да се включи и да сътвори свое прекрасноцветно произведение!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР