И тази неделя се насладихме на пет невероятни и талантливи

...
И тази неделя се насладихме на пет невероятни и талантливи
Коментари Харесай

Отборът, който отвя „Звездите в нас“ с енергията си: какво е общото между тези три дами

И тази неделя се насладихме на пет невероятни и надарени осъществявания в „ Звездите в нас “, само че имаше един тим, който ни наелектризира и накара да танцуваме! Вероятно към този момент се досещате, че става въпрос за тим „ Тина Търнър “, по тази причина през днешния ден ще ви разкажем малко повече за тези три страхотни дами и нещо любопитно, което и трите споделят.

Антония Маркова е на 36 година, родена е в Пловдив , само че в този момент живее в село Искрец дружно със фамилията си. Има 5-годишна щерка, за която споделя с трогване: „ Тя е моята сбъдната фантазия. Тя е моята принцеса. “ Антония е певица, само че обича да се занимава и с хендмейд изкуство.

За облика, в който трябваше да се превъплъти, тя показа: „ Жената легенда, която ще подражавам, е буря на сцената. Дори да е сама на сцената, тя просто ще я извърши с силата си. “

 Звездите в нас NOVA

Втората част от надареното трио се споделя Гергана Коева. Тя е на 32 година, от град Тервел, само че живее в Петрич и сега се е отдала на дъщеричката си, която е на 4.

„ Образът, който ще подражавам, е моят кумир. И освен за мен, само че мисля, че е и образец за метода, по който би трябвало да се живее “ , сподели Гергана за певицата, в чиито обувки трябваше да влезе на сцената.

 Звездите в нас NOVA

Вирджиния Събева е на 30 година и живее в София. Тя е певица и преподава пеене, тъй като музиката е методът ѝ на живот. Относно облика си на сцената, тя разкри:

„ Човекът, който ще подражавам, съгласно мен е легенда. Енергията, която този човек носи, е зареждаща – тя е като заряд, който очакваш всеки миг да избухне! И считам, че в това леко си приличаме. “

 Звездите в нас NOVA

Очевидно общото посред им е невероятната сила, която излъчват, харизмата, гения и облика, който по този начин пасна и на трите. Антония, Гергана и Джини взривиха журито и публиката с динамичното си осъществяване, по време на което изглеждаха като същинска група, която от години пее дружно!

„ Тия са луди! “, беше първата реакция на Софи Маринова , която не спря да танцува и пляска по време на “Proud Mary ”.

„ Ако ви бяхме присъединили в тока, просто можеше да продаваме за цяла Европа. Това беше толкоз мощна сила! “, пошегува се Дони на собствен ред.

Виктор Калев също не пропусна да разяснява: „ Направо ми идваше да се кача при вас на сцената, само че единствено щях да скапва всичко. Положението е малииии! “
                             

Вероятно се чудите какво още общо биха могли да имат тези три надарени дами между тях? Ако следите музикалните формати в българския ефир, несъмнено сте се досетили, че и трите са участнички от разнообразни излъчвания за гении! Антония, Гергана и Джини съумяха да впечатлят журитата и на други излъчвания с мощните си гласове и явно и трите се развиват добре в музикалното занятие. Пожелаваме триумф на тим „ Тина Търнър “!

Гледайте „ Звездите в нас “ всяка неделя от 20:00 по NOVA и не пропускайте да последвате предаването във  и .

В сайта на  може да откриете още доста забавни изявленията и видеа зад кулисите на шоуто, а в  да наваксате, в случай че пропуснете епизод!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР