И тази година родните телевизии включиха в програмите си коледни

...
И тази година родните телевизии включиха в програмите си коледни
Коментари Харесай

Защо никой не излъчи концертите на Лили? - slava.bg

И тази година родните малките екрани включиха в стратегиите си коледни концерти.

Зрителите имаха опцията да гледат и слушат Веселин Маринов, Любо Киров, дует „ Ритон” и други звезди на българската музика. Mнозина обаче се запитаха за какво не видяхме фрагменти от огромните концерти на Лили Иванова в зала 1 на НДК, с които приключи националното й турне през декември? Изявите на естрадната прима пожънаха голям триумф, а билетите бяха разпродадени още в средата на ноемрви.

Запознати издават, че от 7 години звездата категорично е забранила да се вършат фотоси по време на концертите й. До феновете й доближават единствено снимки, които са утвърдени авансово от нея и са минали през спомагателна обработка с фотошоп. По време на театралните й изяви не е разрешено и снимането на видеоклипове - заради тази причина надали скоро ще забележим неин концерт по малкия екран.

Известно е, че музикалната легенда е доста суетна и се грижи за външния си тип, въпреки че към този момент е на 80. Тя изтръпвала единствено при мисълта, че някой може да я снима в несъответствуваща поза и да изтъкне минусите по лицето и тялото й. Лили държала постоянно да се показва в най-хубавата си светлина и не допускала инцидентни фрагменти да изтичат в мрежата.

Проверка на „ Уикенд” откри, че последният концерт на Иванова, излъчен в народен ефир, е бил този в „ Арена Армеец” през 2012 година Видеоматериалът обаче минал през няколко монтажа и обработки – едвам тогава получил особено утвърждение от изпълнителката на „ Ветрове”.

Събитието в „ Арена Армеец” бе значим миг в кариерата на примата, която събра близо 15 000 души. Билетите бяха разпродадени седмици авансово. Лили пя над 3 часа с оркестър от 30 души и се показа впечатляващо. „ Ако не се тормозя, няма смисъл да излизам на сцената въобще. Не е значимо какво ще остане в мен, а в публиката, тъй като без нея аз не мога да изкарам своята емоция”, разяснява тогава звездата, която постоянно е поставяла музиката преди всичко в сърцето си.

Концертът й в „ Арена Армеец” бе излъчен на 24 декември 2012 година по Би Ти Ви, само че надали феновете ще могат да се насладят на легендата на дребния екран още веднъж. Който желае да слуша осъществяванията й, ще би трябвало да си купи билет за нейно присъединяване и да я гледа онлайн. Легендата се е зарекла нито един неин концерт повече да не се предава по електронните медии.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР