И тази година, по традиция в навечерието на националния празник

...
И тази година, по традиция в навечерието на националния празник
Коментари Харесай

Истински фурор направи тазгодишното издание на „Най-дългата вечеря на плажа“

И тази година, по традиция в навечерието на националния празник Съединението на България, хиляди варненци се събраха на „ обща софра “ под звездите на плажа в Аспарухово. Събитието този път направи същински възторг, като събра неповторим брой посетители, които станаха очевидци на атрактивна стратегия.

Водещ на „ шоуто “ бе Георги Низамов, а Нели Рангелова разпали пристрастеностите на хиляди танцуващи под намерено небе. На едни върна мемоари, на други сътвори нови, и всички дружно танцуваха и пееха дружно с нея.

На събитието участва кметът на града Иван Портних, който след къса тирада, даде старта на обичайна и обилна заря, която озари небето над Варна и зарадва най-малките посетители.

„ В навечерието на един от най-светлите български празници - Съединението на България, толкоз доста варненци, обединени в Най-дългата вечеря на плажа в Аспариухово. Радвам се, че тази самодейност се развива и тя намира от ден на ден последователи в най-развиващия се регион на Варна. Аз имам вяра, че Аспарухово ще продължи да се обновява все по този начин динамично и се надявам да намираме такива хубави и приятни мотиви да се събираме дружно. Пожелавам на всички хубава вечер и приятни и светли празници “. Така кметът поздрави всички посетители на събитието.

Програмата на Най-дългата вечеря на плажа приключи с присъединяване на Графа, който провокира същински възторг измежду гостите и почитателите на неговата музика.

С кръшни хора и доста танци приключи 5-тото издание на “Най-дългата вечеря на плажа ”.

Геновева Михайлова
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР