И тази година не можем да се оплачем от липса

...
И тази година не можем да се оплачем от липса
Коментари Харесай

Галена се хвали: Чупи рекорди по цял свят, цяла Европа си пее новата ѝ песен

И тази година не можем да се оплачем от липса на летни хитачки в който и да е род на музиката. А когато приказваме за поп-фолк, е ясно, че кралицата е една - Галена. Тя пусна не един, а цели два летни шлагера, като триумфът на " Еуфория " е напът да бъде усъвършенстван от този на Welcome to Bulgaria.

Песента на Галена, DJ Дамян и Costi единствено за три дни съумя да направи близо 1,5 млн. гледания, а видеото към нея припомня на много добър късометражен филм. 

Виж още: Момчил от " Един за различен " се изфука с нов гъзарски апартамент, някогашната му прави нокти

Но триумфът на Галена излезе отвън рамките на родината, а за това се похвали самата тя. В стори в Instagram певицата сподели, че Welcome to Bulgaria е шлагер и по света. 

Става въпрос за Нидерландия и Англия, където песента катери класацията на YouTube Music. Така да вземем за пример в Нидерландия песента е на номер 15, а на Острова - на 29-то място. В България е ясно - номер 1 е.

Виж още: В сезона на дупетата: Теодора Мудева заголи обилни задни части 

Welcome to Bulgaria надалеч не е първата обща ария на Галена и Дамян. Двамата записват през 2008 година " Сама ", която е част от албума " След 12 " на Галена. 

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР