И тази година, като част от дългосрочното партньорство на SPORT

...
И тази година, като част от дългосрочното партньорство на SPORT
Коментари Харесай

Sport Depot представя официалната нова екипировка на Левски

И тази година, като част от дълготрайното партньорство на SPORT DEPOT и ПФК Левски, оборудването на клуба е Nike. Брандът ловко съчетава високите технологии и отличителния дизайн, а екипите са основани особено за тима, олицетворявайки единството и несломимия дух. С новата си екипирвока този сезон Левски се връща към своите обичаи - именитото „ Л “ стои гордо върху формалната тениска на тима, покрай сърцата на футболистите. Знакът пpиcъcтва в емблемата на клyба от 1919 година, а за пъpви път се употребява въpxy екипите през 1924 година

Част от сбирката е и формалната тениска в новаторски черен дизайн.

Поредната отпратка към историята на тима е първият щемпел на Левски, който може да бъде открит отвътре на яката.

Жълто-червената лента в долния завършек на тениската алегорично припомня за първите екипи, с които клубът е играл при основаването си.

Легендарното „ Л “ участва в емблемата на клуба от 1919 година, а за първи път се употребява върху екипите през 1924 година Sport Depot предлага персонализиране на формалната фланелка с име и номер.

Новата публична екипировка на Левски може да бъде открита във всички магазини SPORT DEPOT, както и онлайн тук: https://www.sportdepot.bg/levski

Налични са както формалните мачови екипи, по този начин и представително облекло и аксесоари като фланелки, поло тениски, екипи и шапки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР