И така: вторият сезон на Игри на волята“ има своя

...
И така: вторият сезон на Игри на волята“ има своя
Коментари Харесай

Победителят в "Игри на волята" Милен: За приятелите, егото и физиката! Какви са поуките на шампиона

И по този начин: вторият сезон на „ Игри на волята “ има своя огромен победител! Това е Милен, който съумя да потвърди, че положителната игра и положителните връзки с другите са формулата за триумфа по пътя към стоте хиляди лв.. Милен беше харесван от всички – и от съперниците си, и от феновете, а неприятна дума за него нито можеше да се каже, нито да се прочете. 

С Милен разговаряхме за другарствата в Игрите, преглъщането на егото, както и за обичаните му занимания в свободното време.

В последната вечер финалистите в „ Игри на волята “ споделиха в действителност благи думи за теб. Смяташ ли, че те бяха откровени?

Смятам, че нещата, които споделиха за мен и Боби, са неща, които в действителност са мислели. Не мисля, че някой от тях би икономисал някаква рецензия, в какъвто и да било аспект. Те бяха извънредно борбени хора.

Виж още: Чудомир след " Игри на волята ": за морала, свадите, затворените фитнеси и... празничното ядене!

Какви са твоите поучения от „ Игри на волята “? Какво ново научи за себе си?

Научих, че претърпявам глада по-добре, в сравнение с чаках. Това ми беше в действителност огромно терзание, когато влизах в Игрите. Когато влязох, нямах никакво очакване да направя по-сериозни другарства и след формата. Очаквах, че това ще бъде един обществен опит, в който са вкарали разнообразни хора и са заложили на разнообразни характерности. Така че чаках да има доста спорове, провокации, занимателни и сложни моменти. Представях си, че всички ще бъдат доста ярки индивидуалисти, не имах вяра, че ще намеря някого, с който да си хареса дълготрайно, само че се изненадах. В последна сметка считам, че съумях с няколко индивида да изградя доста положителни взаимоотношения и мога да им се доверя. 

Кои са тези хора? 

Това са Чудомир, Лазаринов и Боби. Показаха, че това са хора, които държат на думата, на правилата си. Това е нещо, което аз доста оценявам. С тях поддържаме връзка.

Със сигурност има и доста други почтени хора от другите племена, само че с тях нямахме доста благоприятни условия да се опознаем, изключително измежду Жътварите. Затова не желая по никакъв метод да подценявам тези хора, просто нямах опция да изградя подобен вид взаимоотношения. 

Стигна до финала без нито един път да излезеш на номинационна борба. Как съумя да се опазиш от отрицателния избор?

Не съм имал за цел да се опазя от номинации, тъй като и аз споделям мнението, че е най-хубаво да се върви напред с борби. Бях подготвен за борба във всеки един миг. Това, че в последна сметка не ме пратиха на номинация, е по-скоро въпрос към другите участници. Аз си го изяснявам обаче по следния метод: хората, които най-често номинирахме, бяха или хора, които изоставаха във физически проект, или хора, които посочваха пренебрежение към другите и ги дразнеха. Аз се пробвах да се държа с другите почтително – това е нещо, което върша и в живота, и в Игрите. Когато имам рецензия към някого, си я насочвам, само че не по метод, по който да го обидя. Просто декларирам причините си. Смятам, че методът, по който се отнасях към хората, беше оценен. Физическите ми качества също бяха оценени. 

Виж още: Джералдин след " Игри на волята ": За последната борба, учебното заведение и какво най-вече ѝ е липсвало

А това, че не влизаше в спорове, е по-скоро резултат на темперамент или на опит в живота?

Опитът, който имам в живота, ме е научил по един или различен метод да превъзмогвам компликации, когато съм в колектив. Убедил съм се, че споровете в колектива могат да бъдат позволени с връзка. Когато има проблем, в огромна част от случаите той се дължи на проблем в връзката или неразбирателство. Винаги, когато се изговори казуса, може да се откри решение. 

Когато бяхме в племе, имаше самостоятелни разлики, които в никакъв случай нямаше да бъдат изгладени. По-добрият вид е всеки да преглътне егото си за миг, тъй като това няма да остави негативи.

Спомена преглъщане на егото… постановяваше ли ти се постоянно да го правиш в Игрите?

Честно казано не, не съм имал обстановки, в които да съм се почувствал мощно обиден от нещо. Или пък да съм имал нужда да показвам нещо и да съм го преглъщал. Когато имах проблем или спор, ги разрешавах непосредствено – без непотребна демонстративност, без търсене на кавги или драма. 

А разочарова ли се от някого, откакто гледа шоуто?

Нещата бяха показани по метода, по който се случиха. Не бях сюрпризиран от нещо значително, гледайки шоуто. 

Виж още: Лазаринов за тениса, идеалната половинка и това какъв е ключът към успеха в " Игри на волята "

Смяташ ли, че пленяването ти от Рибарите се оказа основно по пътя ти към финала и премията?

Не мога да допускам, само че по-скоро не мисля. Това, че Рибарите ме плениха, беше едно доста положително самопризнание на този стадий от играта. Беше сверяване на часовника – че ме правят оценка за най-силния играч от всички. Това ми влияе като положителен тласък. Образът, който си построих при Рибарите, беше лидерски, само че това беше поради потребността от подобен при тях. Най-вероятното щеше да се случи същото и при Ловците в някакъв стадий. Аз държа да се изявявам, когато има потребност от това.

Но в чисто физически проект имаше доста гладни седмици на Реката. 

Много от финалистите те дефинираха като най-комплексния състезател, само че кое съгласно теб е качеството ти, което ти оказа помощ най-вече, с цел да стигнеш до финала и премията?

Помогна ми комбинацията сред интелектуални и физически качества. Най-вероятно нито съм най-интелигентният, нито най-силният, само че може би съм най-хубавата композиция от тези две качества. Може би по тази причина и завоювах надпреварата. 

Трудно ми е да го дефинира с една дума, може би става въпрос за повсеместност. Често се дефинирам като един здрав зубър.

Виж още: Екатерина от " Игри на волята ": За обидите, фамилията и какво научи за себе си след шоуто?

Изправи се против Борислав на финала, само че против кого ти се искаше още да се изправиш на финала?

Трасето беше доста сложно, Боби беше един от най-силните участници в целия формат. Може би в този ден в действителност нямаше шанс. От другите участници добре на такова трасе биха се показали Любо, Вайс, може би и Тошко. 

В момента тече записване за кастинг за новия сезон на шоуто. Тъй като сме уверени, че ще го гледаш, какъв вид хора искаш да видиш следващата година?

Надявам се участниците да бъдат доста мощни физически. Най-любимото ми нещо от цялото предаване бяха игрите. Затова ми се ще да има тежки игри и да има мощни участници, които да докарват себе си до лимита на силите си – да се борят и да създадат зрелищни борби. 

Изглеждаш като човек, който има всичко – добра работа, семейство… Защо реши, че искаш да участваш в Игрите?

Заради предизвикването и страстта, какъвто този вид надпревари доставят! Всеки, който се е състезавал, знае, че тръпката е нещо, което може мъчно да се съпостави с друго. В момента, в който видя сходен вид надпревари, постоянно съм имал желанието да се включа в нещо сходно. Тази година просто бях късметлия да съумея да си съчетая нещата в работен и персонален проект.

Накрая, когато завоюва, още на арената поздрави брачната половинка си, сина си. На него пък му „ поръча “ да стане по-силен от теб. На какво искаш да научиш сина си?

Да открие това, което го прави благополучен, и да се бори за него. Най-важно за мен е той да е благополучен, без значение с какво ще се занимава. Иска ми се да бъде добър човек. Животът дава доста благоприятни условия за реализация и в случай че си твърдоглав и не се отказваш, рано или късно нещата ще се получат. Ще се опитам да го науча да не се отхвърля, да знае, че триумфът се реализира с работа, че би трябвало да бъдеш добър човек. 

Виж още: Ваня от " Игри на волята ": за женската взаимност, любовта и... какво е да снимаш с Джерард Бътлър?

 

И за край: разкажи ни за това какъв си отвън шоуто и работата ти.

Извън шоуто не се разграничавам доста от това, което бях в шоуто. Много обичам да спортувам след работа. За мен спортът е метод да се стоварвам душевен. Спортувам за наслаждение, виждам да отстранявам по 1 час 3-4 пъти седмично за някакъв вид тренировки. Също обичам да виждам филми и сериали. Любимият миг ми е да съм си избрал някакъв филм или сериал и да седна с пуканките и с някаква напитка. Обичам комедии, къси телевизионни сериали.

Със фамилията обичаме и доста да пътуваме, тъй че се опитваме понякога да се отделим от града и да посетим някое хубаво местенце. 

Много държа на приятелите си и на това да има баланс в живота сред работата и персоналния живот.

Екстремното премеждие " Игри на волята: България " търси най-смелите и решителни българи – предизвикай себе си в неподозирани тествания за мозъка и тялото и се запиши на кастинг на www.nova.bg/igri.

Изображение: https://www.facebook.com/igrinavoliata

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР