И така, предстои финалната седмица в Игри на волята. Още

...
И така, предстои финалната седмица в Игри на волята. Още
Коментари Харесай

Как да стигнем до финала? Топ 5 поуки от сезон 4 на "Игри на волята"

И по този начин, следва финалната седмица в " Игри на волята ". Още ни е мъчно да повярваме какъв брой бързо мина това време и като че ли беше през вчерашния ден, когато слушахме Велислава и разказите ѝ по какъв начин е изпила плацентата на децата си.

Този сезон на " Игри на волята " беше друг и в него разбрахме, че грубата мъжка мощ не просто може и да не помогне, с цел да се стигне до финала, а е прекомерно евентуално и да попречи. Кои са петте поучения този сезон, с които може да се стигне до край?

5 Мисли за финала от началото

Факт е, че който е отишъл в " Игри на волята ", желае да завоюва. Да се разчита единствено на положително показване на Арената обаче, е извънредно незадоволително. Тази година усещане прави, че най-хубавите участници мислеха за финала още през цялото време на играта. Те имаха ясна визия и работиха крепко и в племената си, с цел да стигнат с тяхна помощ оптимално надалеч. Вижте Евгения Джаферович да вземем за пример!

4 Не бързай с крайните изводи

Ако би трябвало да назовем коя е изненадата тази сезон, може би бихме споделили, че е Генчо. Още от началото Куков го видя като характерен българин (дори подобен от meme страниците) - алфа мъжага, който не има вяра в равенството на половете, и търси спорове. Да, но не! Всъщност Генчо изненада всички с това какъв брой напред в играта вижда, какъв брой спокоен и балансиран може да бъде в тежки обстановки. 

Виж още: Евгения Джаферович се похвали: Дори когато не е добра, отново печели в " Игри на волята "!

3 Малко флирт не вреди

Ами, да! Коалиции могат да се образуват по разнообразни способи. А дългите дни на Реката, Резиденцията или в Стопанството сигурно ще са по-приятни, в случай че има малко красиви страсти. За информация: Фейгин и Георги и Мирела и Валери.

2 Големите мускули пречат

Това в действителност е поука, която виждаме за поредна година. Яките фитнес модели (особено мъжете) се дънят и мускулите им с изключение на за хубост и размер, не оказват помощ изключително. Спомнете си какво стана с Аспарух и крампите му! Като най-успешни спортове за извайване на тяло за " Игри на волята " се постановиха кондиционните тренировки, кросфита, както и модерната тази година калистеника.

Виж още: Нов ден, ново 20: В обятията на Лефтеров се оказа друга мацка от " Игри на волята ", ето коя е тя

1 Не се стискай

И тук приказваме за златните грошове! Едва ли има нещо по-тъпо от това да си пазиш златни грошове за финала, а да не стигнеш до него. Това се случи и тази година с Генчо, и минали години с други участници. Грошовете са, с цел да се употребяват!

Изображение: https://www.facebook.com/igrinavoliata/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР