И световните, и родните знаменитости са известни със своята ексцентричност.

...
И световните, и родните знаменитости са известни със своята ексцентричност.
Коментари Харесай

Гнус в чиния! Или кои са най-странните неща, с които се хранят известните българи

И международните, и родните звезди са известни със своята екстравагантност. Някои се обличат необичайно, други живеят необичайно, а трети... се хранят необичайно. Именно за последните сме се сетили през днешния ден и ще ви напомним някои от най-странните неща, озовавали се в чиниите на родни звезди.

Нора Недкова

Преди време плеймейтката изясни, че царевицата и майонезата са храна за простолюдието. Е, не това яде тя в Канкун, Мексико. Там хапна... пържени хлебарки! Ами, екзотика си е!

Нина Добрев

Малко е необичайно, само че е реалност! Световната звезда, родена в България, се озова с парче... сланина в чинията си! Нина не бяга от своите корени и за нея сланината не е царевицата или майонезата на Нора, даже в противен случай. Нина с горделивост сподели по какъв начин си хапва сланинка в родната София.

Камелия

Певицата си пада по националната кухня, по тази причина беше изненада, когато преди години в чинията ѝ се озоваха... слузести охлюви! Въпреки че Камелия е консервативна, се оказало, че усетът на тварите ѝ харесва.

Виж още: Приличат на фолкаджийки, само че не са: Инфлуенсърките, които обичат кичозната визия

Галена

И в това беше иноватор Галена - тя беше първата родна звезда, хапнала в фамозния ресторант на Нусрет Гьокче златна пържола. Пържола, но златна. Златна, но пържола. Странно ли е? Странно е!

Мегз

То напоследък всичко към Мегз е необичайно, та храненето ли няма да бъде? Наскоро Мегз показа, че не се храни, а сокоизвлича. Така да вземем за пример тя дъвче сурови зеленчуци и плюе продукта, който е сдъвкала, откакто изсмуче всичко от него.

Виж още: Гери Стаменова върви въоръжена по улиците на София и още неща, без които не излиза от вкъщи 

Габи

Звездата от " Ергенът " неотдавна бе в Египет, където хапна локалния специалитет - бедуински самун, печен върху камилска тор. Да ѝ е сладко!

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/
https://www.instagram.com/nina/
https://www.instagram.com/noraanedkova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР