И ще ги наблюдават онлайн На база проведено национално съвещание

...
И ще ги наблюдават онлайн На база проведено национално съвещание
Коментари Харесай

Затягат примката за престъпниците в Бургас: Полицаите ще ги записват с боди камери на ревера

И ще ги следят онлайн

На база извършено национално заседание с управителния състав на Министерство на вътрешните работи със заповед на Директорът на ОДМВР – Бургас старши комисар Емил Павлов контролът по повод провеждането на инструктажите на екипите, застъпващи в наряд, към този момент е засилен, като се подчертава върху непрекъснатото потребление от страна на полицейските чиновници по време на работа на така наречен „ боди камери “.

„ Целта на употребяваните камери е, както за персонална сигурност на чиновниците на реда при реализиране на функционалните им отговорности, по този начин и за предоставяне на опция за надзор над полицейските дейности при реализиране пълномощията на чиновниците от страна на управителния състав ”, декларират от ОДМВР Бургас.

Полицията уведомява жителите, че взаимоотношенията им с полицейския състав, директно зает с защитата на публичния ред, ще бъдат документирани, посредством употребяваните „ боди камери “. Записващото устройство се слага на един от двамата служители на реда във всеки патрул, като се включва при приемането на сигнал и то след идването на екипа на съответното място. Във всеки един миг дейностите на полицейските чиновници могат да се следят онлайн, като това се прави в оперативно-дежурния център на Бургаската полицейска дирекция.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР