И рапърът Кристиян Талев-Криско влиза в Евровизия“, макар и в

...
И рапърът Кристиян Талев-Криско влиза в Евровизия“, макар и в
Коментари Харесай

Галерия: И Криско влиза в Евровизия

И рапърът Кристиян Талев-Криско влиза в „ Евровизия “, въпреки и в сянка, твърди „ Галерия “. Изпълнителят на „ Базука “ ще оказва помощ на Виктория Георгиева, която бе определена да ни съставлява на музикалния конкурс в Холандия.

``
реклама

В момента Виктория и екипът й работят върху няколко разновидността, като в следствие ще бъде селектирана една от песните, с които ще се явим в Ротердам. Именно в подготовката на парчето щял да се включи Криско, който към този момент имал подготвен текст за хитова ария, шушукат в музикалните среди.

Припомняме, че Вики Георгиева и рапърът се познават още от „ Х Фактор 3 “, в който Криско бе жури и наставник. „ Ти си една дребна, сладка тулумбичка! Ще те изям напряко “, изкефи й се продуцентът по време на кастингите, откъдето потегли и прякорът й. Вики не завоюва първото място, само че се класира измежду финалистите.

Благодарение на гения и излъчването й, присъединяване й бе едно от запаметяващите се. За страдание, не съумя да се осъществя както множеството от звездите в „ Х Фактор “. Според осведомени за това й попречил продуцентът й Владимир Ампов-Графа.

„ Кариерата й бе в застой, тъй като на нея не й харесваше имиджът и линията, по която вървяха с Графа. Вики искаше да прави по-различна музика и в последна сметка се разделиха “, описват нейни близки. „ Намирах се в дупка, от която ме извади сегашният ми музикален продуцент Геновева Христова. Тя ме записа на музикален лагер в Испания и тогава осъзнах какво е да си същински експерт “, споделя Вики.

Когато Криско научил, че е определена да ни съставлява в Ротердам, незабавно се свързал с нея и й предложил да работят дружно. Слуховете, че точно той ще стои зад плана ни за „ Евровизия 2020 “ бяха посрещнати с възмущение в музикалните среди.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР