И през този уикенд - събота, 22 юни, и неделя,

...
И през този уикенд - събота, 22 юни, и неделя,
Коментари Харесай

През уикенда: Изнесете старите мебели, Чистота ги събира

И през този уикенд - събота, 22 юни, и неделя, 23 юни, може да изнесете старите си и ненужни мебели до контейнерите за отпадък. Техника и екипи от Оперативна програма „ Чистота “ ще ги съберат гратис, както вършат през последните два месеца.

„ Вече два месеца предоставяме новата безвъзмездна услуга за жителите. По този метод се стремим да ограничим замърсяването на градската среда с безсистемно изкараните когато и да е в зелените площи и край контейнерите за боклуци остарели дивани, маси, столове, матраци, бюфети и друга покъщина “, разяснява шефът на общинското дружество Иван Стоянов.

Той прикани пловдивчани да се преценяват с графиците и рано сутринта в посочените дни да изнесат до близкия резервоар плануваното за изхвърляне. Заявки за съответни адреси за изкарани на улицата мебели могат да се подават от понеделник до петък на обяд на тел. 032/675 817.

По график от 08:00 до 16:00 ч. в събота екипите работят в регионите „ Южен “, „ Северен “ и „ Западен “, а в неделя – в „ Централен “, „ Тракия “ и „ Източен “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР