И през този сезон Левски показа, че няма да приеме

...
И през този сезон Левски показа, че няма да приеме
Коментари Харесай

"Левски" не приема "ЦСКА-София" за ЦСКА и този сезон

И през този сезон " Левски " сподели, че няма да одобри " ЦСКА-София " за ЦСКА. Преди първия мач сред двата тима, който ще е в неделя на националния стадион, на уеб страницата на " сините " се вижда, че името на противника е изписано с тире - по този начин, както го изписва и БФС. Към името е приложена и емблемата, която от " ЦСКА-София " патентоваха и използваха по случай 70-годишнината на ЦСКА.

Фенове и футболисти на " Левски " започнаха да се настройват за идния конфликт незабавно след сложната победа с 1:0 над " Локомотив " (Пд) в VI кръг на шампионата. Авторът на единственото попадение - Найджъл Робърта, си пожела да вкара и в дербито. " Надявам се да играя в него, имам вяра, че ще стане доста здрав мач. Трябва да се опитаме да спечелим този мач и да се надяваме, че ще създадем същото, както в борбата през днешния ден (б.р. - успеха над " Локомотив ", Пд) ", съобщи националът на Кюрасао.

Треньорът на " Левски " Петър Хубчев пък изненадващо съобщи, че въздействието му върху тима в идния мач няма да е от огромно значение върху резултата. " В тези мачове и дербита ролята на треньорите е доста дребна. Те се играят с цялостен заряд. От опит знам, че са доста по-опасни другите срещи. В тези мачове, в случай че върнете годините, има толкоз ярки образци, че моментната форма не играе никаква роля. Зарядът там е различен, въпреки че в края на краищата отново се присъждат три точки ", разяснява Хубчев.

Той също по този начин отхвърли да знае за интерес на " Левски " към национала на Израел Талеб Тауата. Въпреки това немски медии настояват, че от " Левски " са подготвени да платят 500 000 евро за левия бек на " Айнтрахт " (Франкфурт), а в договарянията взел участие и самият Хубчев. Интерес към Тауата има още от испанския " Леванте ", израелските " Макаби " (Хайфа) и " Макаби " (Тел Авив), както и от турски клуб.

 

АНАЛИЗ

Треньорът на " Локомотив " (Пд) Бруно Акрапович също към този момент е с мисъл за идващото дерби на отбора си - против градския противник " Ботев ". " Трябва да зарадваме нашите фантастични почитатели. Искаме съперникът да усети нашата мощ. Ще дадем всичко от себе си, с цел да стане огромен мач ", сподели босненският експерт. Той уточни и аргументите за загубата от " Левски ": " Загубихме линията на отбраната. Тя въобще не функционираше. Оставяхме хора да се обръщат с лице към нашата врата. Не беше елементарно за полузащитниците да реагират. След една такава неточност падна голът. След него се събудихме, стигнахме до една 100-процентова опция, само че това бе всичко ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР