И през тази година в Драматичен театър “Рачо Стоянов -

...
И през тази година в Драматичен театър “Рачо Стоянов -
Коментари Харесай

Златен билет за зрител - късметлия на Габровския театър от ежегодния Коледен фестивал

И през тази година в Драматичен спектакъл “Рачо Стоянов ” - Габрово ще се организира Коледен сценичен фестивал. Екипът на театъра кани всички свои фенове да си подарят прелестни театрални мигове преди Коледните и новогодишните празници! В четири следващи вечери от 7 до 10 декември - забавни заглавия, препоръчани както от домакините, по този начин и от гостите на габровската театрална сцена - спектакъл “Възраждане ” - София, Драматичен спектакъл Търговище и Драматично-куклен спектакъл “Иван Димов ” - Хасково.

Всички фенове по време на Коледния фестивал ще вземат участие в ежегоднатаКоледна лотария на театъра и могатда завоюват страхотни награди. Едни от най-големите награди са “Златен билет ” за всички министър председатели на театъра през 2024 година, както и ваучери за посещаване на спектакли в Народен спектакъл “Иван Вазов ” и Драматичен спектакъл - Пловдив. Останалата част от премиите са книги, ваучери за извършване на покупки, сувенири, билети за идни спектакли, отстъпки и доста други.

Билети за спектаклите се продават на касата на театъра и онлайн на уеб страницата на театъраdramagabrovo.com. Специални отстъпки са планувани за възпитаници, студенти и пенсионери, също по този начин от отстъпки се възползват и всички фенове закупили билети за повече от едно зрелище.



На 7 декември спектакъл “Възраждане ” открива фестивала с пиесата “Ало, Ало! ” от Джеръми Лойд и Дейвид Крофт. Познатитеот дългогодишното си наличие на дребния екран Рене Артоа, Едит, Ивет, Льоклер, служител на реда Крабтрий и несъмнено Мишел от съпротивата, ще оживеят на сцената и ще подарят на габровската аудитория два часа смях и доста положително въодушевление. Малко прочут факт е, че театралната пиеса “Ало, Ало! ” предхожда телевизионния сериал предаван от BBC от 1982 година.



На 8 декември ни чака спектакълът “Когато светът беше пъстър ” на режисьора Надя Асенова, позната на Габровската аудитория с голям брой режисьорски планове на габровска сцена. Спектакълът е по текстове на Николай Хайтов от описа “Когато светът си събуваше потурите ”, оповестен в сборника “Диви разкази ”. Главната роля е поверена на Владислав Карамфилов - Въргала, вземат участие и актьорите на Държавен трагичен спектакъл - Търговище.



На 9 декември следва трета среща с публиката за най-новия театър на Драматичен спектакъл - Габрово “Приятнострашно ” от Яна Борисова, под режисурата на Валерия Минева - Георгиева. Реакциите на публиката разказват спектакъла като извънреден, вълнуващо събитие за театралната сцена и топъл роман, който превзема мозъка и сетивата. На сцената ще забележим актьорите Таня Йоргова, Стоян Руменин, Любомира Башева, Атанас Димитров и Петко Койчев.



10 декември е непокътнат за спектакъл “Иван Димов ” - Хасково които ще показват на габровска сцена спектакъла “Вечеря за простаци ” на създателя Франсис Вебер и режисьора Евгени Будинов. Сред актьорския състав на спектакъла се отличаваи актрисата Иванка Шекерова, позната от сериала “Клетката ”. Франсис Вебер е един от най-известните френски комедийни създатели, последната поставяна негова пиеса в Габрово бе “Специалист по гафове ”, тъй че ще имамного смях и развлечение на публиката!
След края на спектакъла, на 10 декември артистите ще изтеглят с чоп имената на печелившите фенове от обичайна коледна лотария!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР