И през 2019-а във Варна ще има разкопани улици за

...
И през 2019-а във Варна ще има разкопани улици за
Коментари Харесай

Важно за варненци! Още 4 пъти ще спират водата за нови водопроводи, ето кои улици ще се разкопават за ремонт през 2019-а

И през 2019-а във Варна ще има разкопани улици за ремонт, освен това няма да са малко. Това стана ясно на конференция на кмета на града Иван Портних.

По-сериозни поправки предстоят на ул. „ Михаил Колони “, на ул. „ Цар Симеон “ и на бул. „ Съборни “, заяви той. Реконструкция ще претърпи и региона към ул. „ Ана Феликсова “, както и Четвърти микрорайон на „ Владиславово “.

Иван Портних акцентира, че през 2019-а общината ще се постарае да усъвършенства положението на по-малките улици в кварталите, които в действителност от дълго време се нуждаят от ремонт. Те ще станат приоритет, изключително откакто приключат огромните обекти.

По въпроса за най-големия от тях – продължението на бул. „ Левски “, кметът на Варна съобщи, че чака приключването му до втората половина на април.

Портних особено се извини на жителите за прекъсването на водата с дни, което се наложи поради превключването на нов тръбопровод по трасето на новия път. Той заяви също, че се чакат още 4 такива прекъсвания, само че и че е обърнал особено внимание на ВиК и на строителните компании, че би трябвало да се вместят в авансово посочените периоди, а не да удължават безводието колкото пъти си изискат.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР