И Отровното трио заяви желание да се нареди до големите

...
И Отровното трио заяви желание да се нареди до големите
Коментари Харесай

Отровното трио пак заедно, намеква за партия

И Отровното трио съобщи предпочитание да се подреди до огромните в политиката. След серията кавги, които го трансфораха в дуо, а по-късно отново го събраха, тримата предводители на митинга
излязоха с гръмкия " План България ". А в четвъртък вечерта оповестиха, че стягат и четвърто велико национално въстание.

Драмите на площада започнаха, откакто скулпторът проф. Велислав Минеков се обиди водача на „ Правосъдие за всеки ” Велислав Величков, не одобри рецензията му и разгласи, че хвърля кърпата, напуща демонстрациите и оставя организацията им на Величков. Така Отровното трио стана Отровно дуо. В него останаха единствено Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов.

„ След другарска рецензия от ИПВ /Инициатива правораздаване за всички/ мисля, че ще е добре от на следващия ден те да поемат организацията на митинга.
Със сигурност ще бъдат по-добри. Ние ще бъдем в публиката. Чудесен мотив за отмора. ”, написа Минеков във Facebook. Така той отговори на Велислав Величков, който ден по-рано установи, че националният протест е навлязъл в рисков стадий на вътрешно разделяне и даже маргинализация. „ Вече изчезна това ЗАЕДНО от първите две - три седмици, всеки си прави събития и акции на друго място. Отровното Трио споделят: всичко стартира от нас и ще приключи с нас, " държейки микрофона и тъпана ", Бойците и Орловци желаят да са равнопоставени участници в Протеста и да имат думата при сюжета на развиването му; партиите сепарираха обособени негови елементи, като е все по - очевидно делението сред Демократична България, чийто водач Христо Иванов подпали " искрата Росенец " и по-левите към Мая Манолова, които кооперират с три дребни партии и са близо до Триото ”, разгласи Величков.

Но защото митингът всеки ден оредява, Отровното трио се събра още веднъж. И съобщи: " По-сплотени сме от всеки път ". За да го потвърди разгласи 5 хоризонта пред страната ни: прекъсване на кражбите, битка за правдивост, инвестиция в бъдещето на поколенията, стопански растеж, учреден на научни проучвания, нововъведения и цифровизация и качество и успеваемост на държавните институции.
Когато дава изявленията за Плана България, Бабикян чете. Явно доста внимава да не избяга от получените инструкции. Кой ги дава, занапред ще разберем.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР