И още как! Ние, от Belot.BG направихме проучване, за да

...
И още как! Ние, от Belot.BG направихме проучване, за да
Коментари Харесай

Могат ли жените да бият мъжете на Белот?


И още по какъв начин! Ние, от Belot.BG направихме изследване, с цел да разберем по-добри ли са дамите от мъжете на Белот? Анализирахме 100 000 игри по белот в платформата на най-запалените играчи и обстоятелствата приказват! 



Близо 64% от дамите демонстрират по-добри умения и печелят по-често на най-популярната игра на карти в България! На какво се дължи това? 



Защо дамите са по-добри? Предлагаме 5 хипотези, които  вършат дамите спечелили във безконечната война сред половете!

 

Жените помнят повече! Жената освен помни какво си направил на 3 декември в 17:42 ч. през 1993 година, само че и картите, които са минали през ръцете ти!

Вродената женска вътрешен глас, разрешава на дамите да вземат психическо преимущество над съперника си!

Жените владеят напрежението по-добре. Жената постоянно ще резервира хладнокръвие по време на игра даже и да е на път да загуби. Това разрешава да обърне мача, както се споделя - в последната минута.

Търпението е качество, с което дамите се славят - търпението мъжът да измие най-малко един път чиниите, да изхвърли боклука или… търпението да получи 4 валета.

Жените могат да вършат доста неща по едно и също време. Победата им е заслужена и сладка, тъй като дамата с лекост играе белот, пуска пералня, гледа детето и отново е по-достоен конкурент!

 

Белот без Дама е неосъществим, по този начин е и в живота… За да потвърдим, още един път, че дамите са по-добрия пол, организирахме първия по-рода си безвъзмезден дамски шампионат на 20.02.2021 година:, “Дами канят - цакане по женски ” в Belot.BG! 



Първата Дама в Белота ще завоюва СПА Почивка за двама в Банско. А лица и участници в шампионата са две пленителни дами, които несъмнено носят качествата на победител - Златка Димитрова и Диона! 

 

Белотът може и да е мъжка игра, само че единствено една жена ще изиграе същинска контра. Очакваме Ви!

Повече за шампионата тук:

Играй в Belot.BG тук:



*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР