И макар връзката му с Бирдже Акалай да се разпадна

...
И макар връзката му с Бирдже Акалай да се разпадна
Коментари Харесай

Мерт от “Цената на славата” заведе българка пред олтара

И въпреки връзката му с Бирдже Акалай да се разпадна дефинитивно, може би има вяра, че с българска младоженка ще му се получи. Именно за българка се венча той, като празненството е минало в извънредно стеснен кръг. Нашенката се споделя Албена Илиева, а кум на младото семейство е бил Абуда Булут, управител на турската звезда.

Така Мурат Юналмъш, който познаваме като Мерт от паметния сериал “Цената на славата ”, към този момент е щастливо женен. По думите на младоженката и двамата не са желали обичайната женитба с доста посетители. Целта им е била да отклонят вниманието от себе си, а с голямо празненство това нямало по какъв начин да стане. Затова и са предпочели венчавка единствено в компанията на най-близките си. Влюбените имат тригодишна връзка и едвам в този момент се вземат решение на тази по-сериозна стъпка.

Актьорът е познато име в своите среди и има много почитатели и в България. В младежките си години се е изявявал професионално в баскетбола, само че сериозна контузия го отхвърля вечно от кариера в спорта. Записва се да учи стопанска система, а след това върви и на курс по актьорско майсторство. Първата му роля – в “Цената ” – е сполучлива. Зрителите му се множат и това несъмнено му открехва доста порти в проектите на продуцентите.

Автор: lifeonline.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР