И крал Чарлз, и кралица Камила са нарушили прикритието -

...
И крал Чарлз, и кралица Камила са нарушили прикритието -
Коментари Харесай

Кимване на Камила към Кейт Мидълтън, когато излиза след пробив в сигурността - както Кинг вижда за първи път

И крал Чарлз, и кралица Камила са нарушили прикритието - единствено часове след появилите се изказвания личният състав в лондонска болница се е опитал за достъп до персоналните медицински досиета на принцесата на Уелс.

Монархът, който се лекува от рак, помаха на доброжелатели, до момента в който го караха от лондонския му дом Clarence House, до момента в който Камила дойде на Остров Ман този обяд, кацане на летище Роналдсуей и отправяне към Дъглас, където получи възторжено посрещане, преди да извърши задължения на независимо посещаване. Тя се уви от студа в тъмносиньо палто, украсено със наследник сапфир и диамантена брошка, която доста наподобява на годежния пръстен на Кейт.

Парчето в действителност се назовава брошка на принц Албърт, който я подари на кралица Виктория и от този момент е носена от няколко други кралски особи. Докато е на острова, Камила ще произнесе тирада от името на брачна половинка си, преди да показа Патента за писма, предоставящ статут на град на столицата Дъглас, който получи този статут като част от платинени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР