И ФБР е работило по телефона на убития през август

...
И ФБР е работило по телефона на убития през август
Коментари Харесай

Телефонът на Алексей Петров бил с таен код, от ФБР опитват да го отключат

И ФБР е работило по телефона на убития през август Алексей Петров. Това заяви градската прокурорка на София Илиана Кирилова. Тя уточни, че телефонът бил с паднала батерия, както и с скришен код за отключване. Затова били потърсени непознатите експерти, написа 24 часа.
Прочетете още
" Службите разполагат с нужната техника и имам вяра, че ще добием информация от апарата ", уточни Кирилова. Тя не посочи български или непознати проверяващи ще изготвят експертизата. Очаква се тя да обясни претекста за убийството на предприемач. 

61-годишният Алексей Петров бе погубен в столичния квартал " Драгалевци ", на пътя, който води към хижа " Алеко ". Сигналът за стрелбата бе получен в Министерство на вътрешните работи в 12.20 ч. на 16 август. При стрелбата пострада 48-годишна жена, която е била с Петров. Седмица след покушението от Министерство на вътрешните работи обрисуваха водещите версии - възмездие или задължения, издирването на причинителите и поръчителите продължава.

Две огнестрелни рани - в тялото и в главата - са предизвикали гибелта на Алексей Петров. По предприемача е стреляно с автоматизирано оръжие със специфични муниции - патрони с хидрошоков резултат. Това демонстрират резултатите от съдебномедицинската експертиза.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР