И.ф. главният прокурор Борислав Сарафов е представил пред посланиците на

...
И.ф. главният прокурор Борислав Сарафов е представил пред посланиците на
Коментари Харесай

Сарафов представи приоритетите на прокуратурата пред посланици

И.ф. основният прокурор Борислав Сарафов е показал пред посланиците на страните от Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия целите на държавното обвиняване в наказателната политика, свързани с противодействието на корупцията, тероризма и трансграничната провежда престъпност.

Това е станало на работна закуска, състояла се в резиденция „ Бояна “, на която са участвали още заместител основните прокурори Мария Павлова и Елена Каракашева, както и министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.



По време на диалозите Сарафов е сложил акцент и върху продължение на правосъдната промяна и обезпечаването на господство на закона като значима причина за възстановяване и развиване на бизнес климата, както и увеличение на задграничните вложения в страната.

Отбелязани са били и положителните контакти сред българските институции и тези от страните членки на Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия.



Участниците в работната закуска са изразили подготвеност и в бъдеще да организират сходни срещи за установяването на директен разговор сред сътрудниците за обезпечаването на дейно взаимоотношение в региона на правоприлагането.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР