И двете черни кутии от руския военен самолет, който се

...
И двете черни кутии от руския военен самолет, който се
Коментари Харесай

Откриха черните кутии на падналия Ил-76 в Белгородска област

И двете черни кутии от съветския боен аероплан, който се разруши на 24 януари в Белгородска област, са открити, съгласно съветски медии. 

" Двете черни кутии на самолета Ил-76 на съветските въоръжени сили, свален в Белгородска област, ще се декодират в специфична лаборатория на съветското министерство на защитата, където се чака да бъдат доставени на следващия ден ", съобщи ТАСС.

" По предварителни данни положението на двете полетни записващи устройства разрешава те да бъдат декодирани. Те ще бъдат доставени със специфичен полет в петък в специфична лаборатория на Министерството на защитата, където ще бъдат декодирани ", съобщи източник на организацията.

Русия упреква за свалянето на самолета украинските въоръжени сили, като твърди, че Киев е бил осведомен за полета, с който са пътували украински военнопленници.

Украинското разузнаване съобщи, че не е било известено за метода, по който Русия ще докара пандизчиите до мястото на предаване. Според него от Украйна не е било поискано да подсигурява сигурността на въздушното пространство към Белгород, каквато е била практиката при предходни замени.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР