И двамата шофьори, управлявали изгорелия автобус на „Беса транс“, не

...
И двамата шофьори, управлявали изгорелия автобус на „Беса транс“, не
Коментари Харесай

И двамата шофьори на автобуса-убиец не са били служители на Беса Транс, единият с изтекла книжка

И двамата водачи, управлявали изгорелия рейс на „ Беса транс “, не са били на във компанията. Един от тях даже не е имал удостоверение за професионална подготвеност, сподели министърът на превоза и известията Благой Бочварски, оповестяват от Фокус.

„ Единият от водачите не е на работа във компанията, имал е уверение с годност до ноември месец 2023 година Другият водач не е обявено, да работи за която и да е компания, която да прави такава активност. „ Срокът на годност на шофьорската му брошура е изминал през септември 2020 година “, сподели Бочварски.

Според оповестеното в медиите единият от водачите е Кадрим Мемеди, той е на 54 години и с над 20 години стаж, а другият водач е Люпчо Зафиров. И двамата са починали в случая

През последните няколко месеца има към 1500 водачи, чиито удостоверения са изтекли и би трябвало да се преиздадат, а това става след пускане на следствие на софтуера за издаване на част от лицензите и удостоверенията, в което е обвинен някогашният основен секретар на държавното управление Драги Рашковски.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР