И друг път сме ви разказвали за Андреа Иванова, която

...
И друг път сме ви разказвали за Андреа Иванова, която
Коментари Харесай

20 инжекции по-късно: Признание за Андреа Иванова, стана жената с най-големи устни в света

И различен път сме ви разказвали за Андреа Иванова, която постоянно назовават " Българското Барби " с много интервенции, създали устните ѝ не просто сочни, а големи. Е, Андреа си завоюва ново самопризнание. Тя беше оповестена за дамата с най-големите устни в света.

Виж още: Папи Ханс - в рискова непосредственост с огнена русокоска! Това ли е дамата до него?

Историята ѝ споделя английският таблоид Mirror, който отбелязва, че българката към този момент има 20 слагания на хиалуронова киселина в устните. 22-годишната Андреа, която е студентка в Софийския университет, постави последната инжекция във вторник и незабавно се похвали в Instagram.

Виж още: Норт, Епъл, Зума? Защо холивудските звезди избират странни имена за децата си и какво значат

Трансформацията на Андреа стартира през 2018 година Днес поради устните си, тя има над 32 хиляди почитатели в Instagram. Mirror означават, че Андреа е похарчила хиляди паундове, с цел да реализира този тип, като една намеса коства 134 паунда или 300 лева

Виж още: Луиза Григорова разкри пола на бебето си

" Чувствам се ужасно и желая и още инжекции, макар че някои лекари споделят, че това е задоволително. Моят лекар ми сподели, че ще ми постави още хиалурон, само че би трябвало да минат най-малко още два месеца ", разяснява тя, представена от английския таблоид, като добавя, че в началото ѝ било мъчно да се храни, а 2-3 дни след процедурата станало даже още по-трудно.

Виж още: Голотата като изкуство - Диляна Попова съблазява с красиви фрагменти в черно и бяло

В мненията под публикацията обаче хората не утвърждават метода, по който Андреа наподобява. " Мисля, че лекарят, виновен за това, би трябвало да загуби лиценза си, в случай че въобще има подобен. Това не безусловно неетично ", написа четец. Друг пък се майтапи: " Такъв вид устни са страхотни. Просто би трябвало да се отстранен всички зъби ".

Източник thumbnail: Instagram/iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР