И допълва, че очаква с радост продължението на много доброто

...
И допълва, че очаква с радост продължението на много доброто
Коментари Харесай

От Последните Минути: Телефонът На Бойко Борисов Гърми, Ангела Меркел Е! В България Ще Има

И добавя, че чака с наслада продължението на доста положителното съдействие, което имат двамата, " за богатството на България и Германия, и на цяла Европа ".

Меркел пожелава още на Борисов " и за в бъдеще доста мощ и всичко положително, на първо място здраве и персонално благоденствие ".

И министър председателят на Русия Дмитрий Медведев честити на премиера юбилея.

" Уважаеми господин министър-председател, от името на държавното управление на Руската Федерация и от мое име ви приветствам по случай 60-годишнината! Бих желал да отбележа изключително Вашата поредна позиция в поддръжка на развиването на другарските връзки, свързващи Русия и България ", написа в поздравлението от Москва.

През март Бойко Борисов посрещна Дмитрий Медведев в София

Медведев показва вяра за по-нататъшното подсилване на търговско-икономическото и капиталовото взаимоотношение, за сполучлива реализация на перспективните планове и начинания в енергетиката, индустрията, инфраструктурата, науката, образованието, културата и други сфери.

" С топлота си припомням за срещите с Вас, включително по време на скорошното ми посещаване в България. Ще се раздав да продължим нашето градивно и потребно другарство. Пожелавам ви, уважаеми господин министър-председател, положително здраве, благоденствие и триумф във вашата виновна активност ", приключва пожеланието на съветския министър председател.

Поздравителен адрес до Борисов изпрати и посланикът на Съединени американски щати Ерик Рубин.

" Скъпи Бойко, цветущ рожден ден! Като министър председател и водач би трябвало да си горделив с всичко, което си постигнал и с цялата работа, която си приключил в услуга на страната си. Международните ти сътрудници и сътрудници правят оценка също мощното ти водачество. Благодаря още един път за отличното ни съдействие ", написа посланик номер 1 на Вашингтон и пожелава на премиера здраво здраве, персонално благополучие и още триумфи във всички бъдещи старания.

Премиерът получи поздравления и от Балканите.

" Драги приятелю, апелирам приемете откровените ми поздравления по случай рождения Ви ден дружно с най-хубавите ми пожелания за здраво здраве и персонално благополучие, както и за доста триумфи в виновния Ви пост за богатството на България и всички нейни жители ", написа му сръбският президент Александър Вучич.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР