И днес влиятелни световни медии посрещат рутинното, ротационно българско европредседателство

...
И днес влиятелни световни медии посрещат рутинното, ротационно българско европредседателство
Коментари Харесай

За един шестмесечен наем

И през днешния ден авторитетни международни медии посрещат рутинното, ротационно българско европредседателство с характерностите – „ най бедната и  най-корумпираната страна в съюза ”. Продължават с „ мафиотски нрав, по-малко от 15% от сънародниците ни имат вяра в институциите и  последно място по независимост на словото на континента ”.
Констатации, които малко тревожат и гласоподаватели, и избираеми. Защото електоратът непринудено е предал благосъстоянията на страната в 10 фамилии, съгласно Франс прес. А политическите обединения са икономически съдружия със смесено финансиране – най-високата партийна дотация от бюджета, богати благоприятни условия за асимилиране на писмено надписани евросубсидии, публични поръчки, директен напън върху бизнеса и контрабандни канали.
Тъй наречената междинна класа, която по тествана на открито доктрина е поръчител за социална и стопанска непоклатимост и база за държавен разцвет, действително се намира в чужбина и финансира останалите си тук родственици. Оттам е и главният валутен поток години наред. Който ще секне до няколко години. По биологични аргументи.
За управляващите  настоящето европредседателство е огромната опция, да покажат честност. (повече по тематиката можете да научите в звуковия файл)
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР