И днес варненци ще излязат на протест в съпричастност с

...
И днес варненци ще излязат на протест в съпричастност с
Коментари Харесай

И днес Варна излиза на протест в съпричастие с момичето с 400 шева

И през днешния ден варненци ще излязат на митинг в съпричастност с нещастието, споходила младото 18-годишната Дебора.

Както и през вчерашния ден, за който Varna24.bg ви осведоми, и през днешния ден те ще се съберат на площад " Независимост ", пред постройката на Окръжния съд. Както и през вчерашния ден, по този начин и през днешния ден, началното ще е в 18 часа.

На вчерашния протест, който прерасна в шествие, се включиха стотици - и млади, и остарели, и дами, и мъже, и майки с деца - цветен набор от обществото, което се сплоти против насилието над дами. Справедливост, правдивост, скандираха те.

Протестът е ориентиран към неналичието на правдивост и наказване у нас. До къде сме паднали?! Няма страна. Сред нас бродят всевъзможни психопати. В каква страна живеем, разясниха през вчерашния ден хората.

Вчерашният прерасна в шествие и завърши с протест пред постройката на Община Варна. На него бе обявено, че през днешния ден още веднъж хората ще се съберат пред Окръжният съд, с цел да изкажат своята гражданска позиция.

Варна бе един от градовете, в които през вчерашния ден се организираха митинги в поддръжка на Дебора, която получи 400 шева, откакто приятелят й я наряза с макетно ножче и обръсна косата й.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР