И днес облачността над страната ще бъде значителна, предаде БНТ.

...
И днес облачността над страната ще бъде значителна, предаде БНТ.
Коментари Харесай

Дъждовна и ветровита събота

И през днешния ден облачността над страната ще бъде забележителна, съобщи Българска национална телевизия. На доста места в Западна и Централна България ще има превалявания, в обособени региони ще са краткотрайно интензивни, обилни по количество и с гръмотевични стихии. В източните региони преваляванията ще са по-слаби, на по-малко места и основно в следобедните часове. Вятърът ще бъде до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен от север-северозапад. Максималните температури ще са от 18°-20° в западните до 30° в източните региони, в София към около 18°.

И на морския бряг в следобедните часове облачността ще е забележителна. На места ще превали, в обособени регион е допустимо и да прегърми. Ще бъде прохладно с сдържан, краткотрайно мощен северен вятър. Максималните температури ще са към 25°-27°, близки до температурата на морската вода, а вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Облачно ще бъде също и в планините, с превалявания, тук-там и гръмотевици, а по най-високите елементи на Рила и Пирин дъждът ще се примесва със сняг. Ще бъде доста прохладно, ще духа сдържан до мощен североизточен вятър, а температурите ще се намалят сензитивно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР