И Джъстин Бийбър лудна по най-красивата жена в Европа за

...
И Джъстин Бийбър лудна по най-красивата жена в Европа за
Коментари Харесай

И Джъстин Бийбър лудна по миската Лидия Иванова

И Джъстин Бийбър лудна по най-красивата жена в Европа за 2015 година. Красивата Лидия Иванова печели състезанието преди две години, а оттогава доста холивудски звезди са й почитатели, научи HotArena .

Нашенката от години живее в Съединени американски щати, а тийн сензацията Джъстин Бийбър се срещнал с нея напълно инцидентно . „ Бях в ресторант, а той беше на прилежащата маса. Помолих го да си създадем фотография, а по-късно той пристигна при мен и реши да ми изиска телефона.

Покани ме на празненство, а след първата ни среща излязохме още един път на сантиментална вечеря ”, споделя Лидия, представена от „ Телеграф ”. Как са се развили връзките им по-късно не е ясно, защото хубавицата пази повече персоналния живот на артиста, в сравнение с своя личен.

Около Джъстин непрекъснато има спекулации за връзките му, като последно се заприказва, че се е събрал още веднъж със Селена Гомез. Той обаче не е единственият холивудски ерген, който лудва по хубавицата.

Лидия, която учи медицина в Лос Анджелис и мечтае да стане еластичен хирург, споделя, че се е срещала още с Чарли Шийн, суперменът Хенри Кавил, както и Дийн и Дан Кейтън – създателите на марката Dsquared.

Освен, че учи в Америка, миската посещава и едни от най-хубавите школи по актьорско майсторство, която имат дипломи Брад Пит, Нина Добрев, Бионсе, Хали Бери и други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР