И британският политически лидер Найджъл Фараж се присъедини в кохортата

...
И британският политически лидер Найджъл Фараж се присъедини в кохортата
Коментари Харесай

Найджъл Фараж: Биткойн е ултимативната инвестиция срещу затварянето на икономиката

И английският политически водач Найджъл Фараж се причисли в кохортата на специалистите, препоръчващи биткойн в изискванията на пандемия, съобщи Cointelegraph. В изявление пред Southbank Investment Research той е показал, че криптовалутата е " ултимативната инвестиция против затварянето на стопанската система ".

В изявлението Фараж също осмя " смешните пари " на държавното управление, които то продължава да печата по време на пандемията с невероятна скорост, и стигна до заключението, че е " от решаващо значение " хората да се насочат криптовалутата.
 Биткойн мина през един от най-тежките сривове в историята си
Биткойн мина през един от най-тежките сривове в историята си

Той се срина с над 3 хиляди $

Затова той стартира цяла поредност от лекции, която ще образова феновете по какъв начин да купуват криптовалута и да я съхраняват - Fortune & Freedom. Фараж, който е някогашен търговец на първични материали, споделя на своите читатели, че откакто са си обезпечили политическа независимост посредством Брекзит, е време те да си върнат парите и ориста в ръцете си.

Освен видеокаста си, Фараж издаде книга, наречена Crypto Revolution: Bitcoin, Cryptocurrencies and the Future of Money, оповестена също от Southbank Investment Research.

Така главният състезател зад Брекзит се причислява към лагера, съгласно който политиките на централните банки единствено ще подринат стопанските системи посредством заличаване на покупателната дарба на валутите. Моментът за това надали е инцидентно определен, като се има поради, че Англия минава през най-тежката рецесия за последните 300 години.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР