И 2017 година не мина щастливи събития за известни двойки

...
И 2017 година не мина щастливи събития за известни двойки
Коментари Харесай

Звездните сватби и годежи, които белязаха 2017-а

И 2017 година не мина щастливи събития за известни двойки в персонален проект. За редица звездни двойки зазвучаха или следва да зазвънят сватбени камбани, предава " Дарик ". Две от щастливите вести тази година пристигнаха от английското кралско семейство и неговият по-широк кръг.

През май сестрата на херцогинята на Кеймбридж Катрин - Пипа Мидълтън, се омъжи за милионера Джеймс Матюс. През май следващата година пък братът на принц Уилям - Хари, ще се ожени за американската актриса Меган Маркъл. Двамата оповестиха годежа си по-рано през декември и завоюваха сърцата на британците с любовта си, като това се трансформира в световна вест номер едно. Двамата се срещнали преди година и половина посредством обща позната. Меган и Хари описаха, че предлагането за брак било направено в домашна конюнктура, до момента в който двамата готвели пиле за вечеря.

„ Почти не оставих Хари да довърши предлагането си за брак”, призна бъдещата брачна половинка на принца. Меган Маркъл била призната с топли усеща от кралското семейство и тя назова кралицата " невероятна жена ". Годеницата на Хари чества Коледа с кралското семейство и направи първата си публична изява в наличието на кралицата точно на коледната работа. Принцът и актрисата ще се венчаят през май в двореца Уиндзор.

Сред другите звездни сватби, които приковаха вниманието през годината, е тази на модела Миранда Кър и милионера Еван Шпийгел.

Особено щастлива бе година и за звездата в женския тенис Серина Уилямс, която като се изключи че мина под венчило със съоснователя на " Редит " Алексис Оханян, роди първото си дете - щерка си Олимпия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР