ХЮСТЪН - Дионна Джонсън изпадна в правни проблеми, след като

...
ХЮСТЪН - Дионна Джонсън изпадна в правни проблеми, след като
Коментари Харесай

Майка от Хюстън търси стабилно жилище, доходите й са арестувани, след като дъщеря й е изгонена от училище

ХЮСТЪН - Дионна Джонсън изпадна в правни проблеми, откакто се изправи пред учебното заведение на детето си по отношение на премахването на щерка й от кампуса в Североизточен Хюстън.

Джонсън страда от систематичен лупус, положение, което постоянно води до липса на работа. Като самотна майка това я затруднява да поддържа непрекъснат приход и устойчиво жилище. Тя и щерка й постоянно би трябвало да се местят от хотели до краткосрочни наеми в града.

Записването на щерка й в Kashmere Gardens Elementary през октомври добави още един пласт трудност към битките на Джонсън. 9-годишното дете беше отседнало с членове на фамилията, до момента в който Джонсън измисляше заетостта и изискванията на живот. Няколко дни след записването тя беше осведомена от шефа Маркес Колинс, че щерка й към този момент няма право да посещава учебното заведение заради доста отсъствия.

ПРЕДЛОЖЕНО:

„ Той сподели: „ Дъщеря ви към този момент не е записана в началното учебно заведение в Кашмир; пропуснала е прекалено много дни. Не я връщайте тук “, р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР