ХЮСТЪН (AP) — Бившата тъща на жената, която откри огън

...
ХЮСТЪН (AP) — Бившата тъща на жената, която откри огън
Коментари Харесай

Предупредителни знаци, поставени преди стрелецът от Тексас да влезе в църквата със сина си, казва бившата тъща

ХЮСТЪН (AP) — Бившата тъща на дамата, която откри огън в мегацърква в Хюстън, е съдена от години да предизвести управляващите и други, в това число църковния личен състав, за проблемите с психологичното здраве на нейната някогашна снаха, сподели тя в сряда. Но Уоли Каранца сподели, че нищо не е произлязло от дейностите й.

Каранза сподели, че има вяра, че систематични пропуски, както и хлабавите закони за оръжията в последна сметка са довели до стрелбата в неделя в църквата Лейкууд на популярния свещеник Джоел Остийн, в която Дженес Морено влезе в църквата с нея 7-годишен наследник и откри огън в кулоар. Двама души бяха ранени при стрелбата, в това число синът на Морено, който беше прострелян в главата. Морено беше убита от чиновници по сигурността, с които тя замени пукотевица.

„ Не можеш да прехвърлиш отговорността на мозъка, когато мозъкът беше толкоз болен. Здравата майка в никакъв случай не би довела детето си до сходна обстановка. Това не е психологично здраве. Така че от време на време не е нужно да намираме отговорна страна или да обвин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР