Hyundai Motor и дъщерните ѝ компании са готови да определят

...
Hyundai Motor и дъщерните ѝ компании са готови да определят
Коментари Харесай

Hyundai ще се цели към производство на над 100 000 водородни клетки до 2024 г.

Hyundai Motor и дъщерните ѝ компании са подготвени да дефинират местоположението, на което ще бъде построен новият цех за произвеждане на водородни кафези, съобщи Reuters. Компанията обаче на този стадий няма да назове местоположението му, което би трябвало да се случи до края на годината.

Производствената мощ ще има потенциал от 100 хиляди водородни кафези, в това число самата горивна система и системата за надзор на мощността. Той би трябвало да е подготвен до 2024 година, сподели шефът на поделението за горивни системи Джеон Суун-ил по време на конференция в Токио.
 Руската СВЕЛ Груп купува завода на Hyundai Electric в България
Руски колос купува завода на Hyundai в България

Корейската компания търсеше $24,5 милиона за българското сдружение

Въпреки това мениджърът отхвърли да уточни даже страните, които са шортлистнати за производството на завода. Към сегашния миг компанията има индустриален потенциал от 12 хиляди водородни кафези годишно.

Говорите на Hyundai е отказал всевъзможен коментар по отношение на бъдещите проекти на компанията по отношение на развиването на водородните кафези, само че е удостоверил, че компанията е в развой на създаване на нов екологичен цех.
 Hyundai сподели новия i20
Hyundai сподели новия i20

Третото потомство на модела се отличава с по-агресивен дизайн, с повече умни технологии и повече сигурност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР