Хюлия Алтън е един от хилядите български изселници в квартал

...
Хюлия Алтън е един от хилядите български изселници в квартал
Коментари Харесай

Думите на Чавушоглу: Поглед от Турция

Хюлия Алтън е един от хилядите български изселници в квартал " Авджълар " в Истанбул, прочут като " Малката България ". Тази " Малка България " след деликатно връзките сред огромната България и Турция.

Хюлия Алтън, претендент за общински консултант на НРП: Всички разногласия са за доста малко време и те се вземат решение доста небрежно. Спрямо изселниците, които са пристигнали от България, постоянно би трябвало да се внимава за тяхното положително.
Хората тук схващат от нас за думите на Чавушоглу. Медийното безмълвие в Турция е показателно.
Хюлия Алтън, претендент за общински консултант на НРП: Надявам се да не е нещо, което да усложни нашите връзки - на двете страни.
Исмаил Шехин работи като публицист във в. " Миллиет ". Според него предизборното говорене на Мевлют Чавушоглу е разбрано неправилно.
Исмаил Шехин, публицист във в. " Миллиет ": Има нещо друго - той сподели, че те ще създадат един закон там, в България. Мюфтията, в случай че има санкция, те могат да ви вземат недвижими парцели. Те споделят, че това не би трябвало, няма смисъл.

  Ден преди локалните избори в Турция Ден преди локалните избори в Турция
Утре са локалните избори в Турция, през днешния ден предизборната акция завършва. С протест в Истанбул президентът Реджеп Ердоган ще закрие акцията на управл...

Изказвания като на Чавушолу не са първи, напомня и журналистът Нахиде Дениз.
Нахиде Дениз, сътрудник на Българска телеграфна агенция в Турция: Ердоган да вземем за пример преди няколко години също имаше едно изказване. И аз не считам, че това ще докара до рецесия сред Турция и България. Това са предизборни пропаганди в хода на акцията, връзките сред България и Турция на висшите равнища са доста положителни.
И до момента в който дипломацията сред двете страни е напрегнат, Истанбул и Турция са в прегръдката на предизборната акция. Туран Ханчерли е претендент за кмет на Авджълар от опозицията.
Туран Ханчерли, претендент за кмет на НРП в Авджълар, Истанбул: Кризата трансформира изборите от локални в национални. Те ще гласоподават, с цел да намерят решение на икономическите проблеми. Решението го виждат в нас.
Изборите се организират на фона на невиждана икономическа рецесия. Рецесията лиши 40% от цената на лирата, а инфлацията доближи 20%.

В спонтанни пазари като този, разпръснати из цяла Турция, държавното управление продава храни на тройно по-ниски цени, с цел да тушира недоволството на народа.
 Бойко Борисов: ​Турция отхвърля да се извини за думите на Мевлют Чавушоглу Бойко Борисов: ​Турция отхвърля да се извини за думите на Мевлют Чавушоглу
Турция отхвърля да се извини за думите на външния министър Мевлют Чавушоглу за турска интервенция в измененията в закона за вероизповеданията у нас. Това заяв...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР