Хюи Фюри още не е преживял загубата от Кубрат Пулев,

...
Хюи Фюри още не е преживял загубата от Кубрат Пулев,
Коментари Харесай

Фюри още страда по загубата от Кобрата

Хюи Фюри още не е претърпял загубата от Кубрат Пулев, пристигнала на страхотната галавечер в София през октомври предходната година. За Кобрата това бе един от сложните мачове в професионалната му кариера, само че след 12 рунда съдиите бяха безапелационни в неговата победа. Ключова за нея бе аркадата, която Пулев отвори на противника още във втория рунд и след която доминираше в дуела. А съгласно самият Фюри, в случай че не е била аркадата, е щял да победи " с лекост " българина. " До момента съм имал някои от най-хубавите прекарвания, само че и някои от най-лошите шансове ", показа роденият в Стокпорт боксьор, който в събота ще се изправи против непобедения канадец Крис Норад в първия си дуел от този с Пулев насам.
" Да се удрям с националния воин Пулев в България, отвън удобната ми зона, ми обезпечи опит, който не мога да си купя. Но от Световното младежко състезание в Армения, постоянно съм бил кадърен да се изключа от всякаква връждебност. След като рана от спаринг се отвори в рунд две, не можех да запазя цялостната си централизация върху багра, не можех да покажа на какво съм кадърен ", счита Фюри.
" Докторите ни споделиха преди този момент, че раната ще се задържи след зашиването, тъй че поехме риска, само че се отвори незабавно. След това игровият проект се промени тотално. Не можех да виждам. Първоначално докторът на кръга сподели `Само още един рунд`. В суматохата започнах да нападам като фанатик. Това ме измори. Просто нямах действителен късмет. Все още съм убеден, че без раната щях да победя Кубрат с лекост. " Иначе Фюри е убеден в успеха над Норад, която съгласно него ще го върне измежду най-хубавите. Той счита и че е в доста по-добра форма поради привличането в екипа му на кондиционния гуру Кери Кайс.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР