Хьон-Мин Сон и Ив Бисума са се завърнали в Лондон

...
Хьон-Мин Сон и Ив Бисума са се завърнали в Лондон
Коментари Харесай

Ключови играчи се завръщат в игра за Тотнъм

Хьон-Мин Сон и Ив Бисума са се завърнали в Лондон и ще бъдат разполагаем на Тотнъм за идния мач от британското състезание по футбол против Брайтън, разгласи мениджърът Ангелос Постекоглу, представен от Ройтерс. Сон бе с Република Корея на Купата на Азия, а Бисума игра за Мали на Купата на африканските народи.

Тотнъм, пети в шампионата с 44 точки, приема Брайтън в събота. Отборът на Роберто Де Дзерби пък е осми с 35 точки.

" Сони и Бис упражняват с нас. Първият възстановяваше в четвъртък и организира занятие с останалите през днешния ден. Той към момента изпитва отчаяние от отпадането на корейците на полуфиналите, само че също по този начин знае, че направи всичко по силите си. Никой не може да го укорява. Говорих с него и той желае да играе ", съобщи Постекоглу и опроверга слуховете, че Бисума не е в добра форма поради прекарана малария на Купата на африканските народи.

" Това не е правилно. Той прекара лека форма на малария преди самия шампионат и до началото му към този момент бе здрав. Бисума е в отлична кондиция ".

Манор Соломон ще отпадне сигурно от групата поради интервенция, а за Джовани Ло Селсо ще бъде преценявано в последния миг. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР