Хвърчило вдигна във въздуха момиче в Тайван …На 30 август

...
Хвърчило вдигна във въздуха момиче в Тайван …На 30 август
Коментари Харесай

Хвърчило вдигна във въздуха момиче в Тайван

Хвърчило подвигна във въздуха момиче в Тайван …На 30 август 2020 година, на Фестивал на хвърчилата, се случи случай, при който младо момиче беше отнесено към небето от огромно хвърчило (HiddenTruth.site).

 Това е прекарване, което това момиче надали ще не помни … Тематична картина
Това е прекарване, което това момиче надали ще не помни … Тематична картинаСтранната поредност от събития се случи в морския град Нанлиао (Nanlioao) в северен Тайван (northern Taiwan). Район, прочут със мощните си ветрове, където тълпи от хора се бяха събрали за събитието.Нещата вземат много притеснителен поврат, когато тригодишно момиче се заплита в огромно оранжево хвърчило, което бързо се издигна във въздуха от мощния вятър, а дружно с него и детето.Четете още: Двумесечно бебе проговори! (видео)Тълпата гледа с смут, до момента в който момичето е понесено над главите им, държейки се за хвърчилото.Няколко души се пробват да се разположат по този начин, че да я заловен, в случай че тя падне. Докато други, обезверено се пробват да изтеглят хвърчилото назад.
За шанс, тя се връща на земята, без да получи съществени пострадвания.Кметът на града – Лин Чи-Чиен, декларира:„ Екипът на градската администрация откровено се извинява на жертвата и обществеността. “В момента тече следствие на случая.Гледайте видеото.

Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР