Хвани си кака да те отрака“ – този израз важи

...
Хвани си кака да те отрака“ – този израз важи
Коментари Харесай

Хвани си кака да те отрака: Maрия Силвестър с младо лъвче

„ Хвани си кака да те отрака “ – този израз важи с цялостна мощ за водещата на „ Бригада нов дом “. Брюнетката не крие, че си пада по млади мъже. Бившето й гадже бе младокът Михаил Пенев, за който е очевидно, че тя не страда дълго време. Разликата сред двамата бе цели 17 години. Силвестър била засичана в компанията на новата си тръпка около фотосите на хитовото риалити, които започнаха преди няколко седмици.

" Бригада нов дом " се завърна с нов сезон, а Мария е на седмото небе, че още веднъж ще може да се вихри на екран. Още повече, че никой не одобри свалянето на предаването, защото предходните му пет сезона означиха голям триумф. Хората  я обичат и шоуто се радва на извънреден интерес. Зрителите считат, че е едно от дребното смислени продукции.

 Умело съчетава обществената тематика за хора с проблеми с тази за ремонтите и обзавеждането, от която се интересува съвсем всеки, изключително в случай че домът му има потребност от реновиране. Две години текoха само повторения на старите сезони и хората се питаха по кое време ще върнат „ Бригадата ” в ефира на Би Ти Ви.

Инфо: blitz.bg

Тагове: Мария Силвестър бригада нов дом
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР