Хванахме ги по боксерки, все едно има чужд мъж в

...
Хванахме ги по боксерки, все едно има чужд мъж в
Коментари Харесай

Борисов: Бойко Рашков се среща с банкера на ДПС Фуат Гювен

Хванахме ги по боксерки, все едно има непознат мъж в спалнята и още нямаме отговор, който да ни удовлетвори

Банкерът на ДПС се събира с Бойко Рашков. ГЕРБ е последният бастион на демокрацията, а ЦИК ще бъдат " хванати " на още две места.

Такива мнения направи водачът на някогашните управляващи Бойко Борисов от Симеоновград, предава  " Дневник ".

Там той беше отишъл, с цел да се види с кмета на града от ГЕРБ Милена Рангелова, чиито наследник и брачен партньор бяха арестувани, след това освободени, в акция на Министерство на вътрешните работи против пазаруването на гласове през седмицата. Впоследствие Борисов посети и село Малко Градище, община Любимец, в което също по съмнение за пазаруване на гласове бяха арестувани кметът Мария Писарова, също от ГЕРБ, и нейният брачен партньор, който имал магазин за хранителни артикули.

След седмица, в която вътрешният министър Рашков замеси и името на Борисов в отклоняването на милиони за градежа на автомагистрала " Хемус ", някогашният министър председател мина в контраофанзива. Борисов още един път прикани Рашков да каже коя е банката, през която са " прекарвани парите ", с цел да може " да го осъди ". Съобщи, че във вторник (9 ноември) ще заведе дело поради обвиняванията на Рашков.

За да отговори на коментар на Рашков, че ГЕРБ и ДПС са се срещали в Цигов чарк, Борисов повтори, че нито той, нито неговите заместници са оторизирали който и да е да приказва с която и да е партия. За такава среща заяви на 5 ноември министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. Според него на нея се е говорило за съдружно ръководство след изборите между ГЕРБ, ДПС и една лява групировка.

" Когато желая да приказвам с ДПС що ще се укривам някъде, ще ги поканя публично, ще седнем и ще приказваме, обикновено, парламентарно показана партия. Нинова не се е чувала от година с мен по телефона, когато имаше пердложение за спор. Те я сапунисват и нея, поради измамата, която вършат, да не броят контролните талони ", сподели Борисов, очевидно имайки предвид общото гласуване на представителите на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, ДПС и " ИТН " в ЦИК за преброяване на разписките, което бе отхвърлено от Върховния административен съд.

След това Борисов съобщи, че Рашков е бил на лов в петък с Фуат Гювен, който показа като банкера на ДПС.

" Помните ли безмитните магазини, бензиностанции, техен притежател беше Фуат Гювен. Били ли са на лов в Ракитово с Бойко Рашков в петък? Какво ги е сближило преди 20 години? Банкерът на ДПС се събира с Бойко Рашков ", установи Борисов. Публикация за такава ловна среща прави през вчерашния ден близкият до ГЕРБ сайт " Пик ".

Бившият министър председател добави, че ГЕРБ са последният бастион на демокрацията, а останалите партии ще стартират да разсъждават по какъв начин " в този момент с ДПС са се договорили посредством Гюлен ". Даниел Митов му пригласяше, че Държавна сигурност е взела властта и желае да я задържи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР