Хванаха три деца за серия кражби на коли в Шумен,

...
Хванаха три деца за серия кражби на коли в Шумен,
Коментари Харесай

Бързи, смели, сръчни: Деца крадат коли в Шумен и ги шофират

Хванаха три деца за серия обири на коли в Шумен, оповестиха от полицията.

На 2 април е признато сигнал за незаконно лишен автомобил. 45-годишен мъж е съобщил, че автомобилът му е бил паркиран в гараж на ул. “ Първа “.

Кражбата, по данни на притежателя е била осъществена за времето от 21:00 часа на 1 април до 05:00 часа на 2 април. Два дни по-късно автомобилът е бил открит зарязан покрай дома на притежателя.

За кражба наавтомобил от ул. “ Трета “ а времето от  утринните часове на 18:00 до 19 април е съобщил 74-годишният му притежател. Автомобилът е бил открит паркиран на ул. “Македония “ със счупено задно стъкло, без неналичия.

На 22 против 23 април незнайни са направили кражба за повторно на кола от ул. “Първа “. Няколко дни след първия случай, в хода на почналото следствие, криминалисти са влезнали в дирите на трима малолетни шуменци.

Извършени са голям брой планувани оперативни дейности, които на 25 април са дали резултат. Извършителите са арестувани . Посочили мястото, на което укрили откраднатото за повторно от колата. Скрили го зад бивше стрелбище на ул. “Пловдив “, откакто го покарали, и му свършило горивото.

Авторите на кражбите - на 13, 14 и 15 години са създали признания. Пред униформените те обяснили, че отнемали колите, с цел да ги карат.

„ Умения “ в паленето им посредством свързване на кабели за стартов ток показал най-големият. След това всеки от тях е карал колата по черни пътища в региона . Работата по документиране на закононарушенията продължава под управлението на прокуратурата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР