Хванаха служител на МВР, който превозвал 31 мигранти в бус.

...
Хванаха служител на МВР, който превозвал 31 мигранти в бус.
Коментари Харесай

Хванаха служител на МВР: Превозвал 31 мигранти

Хванаха чиновник на Министерство на вътрешните работи, който превозвал 31 мигранти в бус. Превозното средство се движело към столицата.
В рамките на няколко часа
през днешния ден на автомагистрала „ Тракия ” чиновници от дирекцията и от Зонално жандармерийско звено са задържали двама водачи на моторни транспортни средства и общо 56 нелегално пребиваващи чужденци. Единият от водачите е чиновник на Министерство на вътрешните работи, съобщи Българска национална телевизия.

Около 1:00 часа след среднощ, патрулиращ по автомагистрала „ Тракия ” екип на бранш „ Пътна полиция ” алармирал в оперативната дежурна част на регионалната дирекция за подозрителен микробус, който пътува към София.

След основана незабавна организация, в региона на 120 км транспортното средство е спряно от чиновници на Зонално жандармерийско ръководство, а вътре е открита група от 25 млади мъже без документи за идентичност.

Задържаните се самоопределили като афганистански жители. Арестуван е и водачът, от Харманли. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Минути след 8:00 ч. още веднъж последвала сходна бърза съгласуваност и съгласувани дейности сред чиновници на полицията и жандармерията и в региона на 119 км е прекратено придвижването на различен бус, придвижващ се към столицата. При оглед в него са открити други 31 мигранти, също представящи се за жители на Афганистан. Арестуван е лидерът, който е чиновник на Министерство на вътрешните работи и по случая е формирано следствено дело. Активните процесуално-следствени дейности не престават.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР