Хванаха съдебния администратор на Окръжната прокуратура в Търговище да шофира

...
Хванаха съдебния администратор на Окръжната прокуратура в Търговище да шофира
Коментари Харесай

Хванаха съдебния администратор на прокуратурата в Търговище пиян зад волана

Хванаха правосъдния админ на Окръжната прокуратура в Търговище да кара след приложимост на алкохол, оповестяват от прокуратурата.

Вчера след 17 часа  43-годишният И.М. е бил спрян за инспекция от чиновници на полицията. Той е бил тестван с дрегер, който отчел съществуване на 2,96 промила алкохол, написа Novini.bg.

Шофирането на моторно транспортно средство с централизация на алкохол в кръвта  над 1,2 промила, открито по надлежния ред, се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 3 години и санкция от 200 до 1000 лв..

Мъжът ще бъде освободен от работа. Днес се чака брифинг по от окръжния прокурор на Окръжната прокуратура в Търговище Диляна Стоянова. Тя съобщи, че прокуратурата е била и ще бъде непримирима към случаи като този. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР