Хванаха дрогиран шофьор и иззеха наркотици след преследване във Великотърновско,

...
Хванаха дрогиран шофьор и иззеха наркотици след преследване във Великотърновско,
Коментари Харесай

Полицията преследва дрогиран шофьор във Великотърновско

Хванаха дрогиран водач и иззеха опиати след гонене във Великотърновско, оповестиха от полицията.

На 26 май, към 21:20 часа на построения контролнопропускателен пункт до Килифарево наряд на Районно управление-Велико Търново подава сигнал със стоп палка на автомобил, движещ се в посока от Гурково към регионалния град.

Водачът не извършва разпореждането. На бензиностанция екип на бранш “Пътна полиция” подхваща дейности по прекъсване на транспортното средство, което продължава придвижването си по ул. “Дълга лъка”. На кръстовището на улиците “Сан Стефано” и “Рада Войвода” автомобилът е спрян.

Установена е самоличността на лидера - мъж на 27-години от разградско село, престъпно проявен, както и на пасажерите - мъж на 31 години от същото село, брат на лидера, престъпно проявен; и жена на 32 години от друго село в същата област.

При осъщественото претършуване са открити 45 таблетки, реагиращи при осъществен полеви наркотест на метамфетамин, и голям брой пакетчета, навътре в които има следи от кристалообразна субстанция, която при осъществен полеви наркотест реагира на същия синтетичен опиат.

Проверка с техническо средство демонстрира, че 27-годишният лидер кара под влияние на амфетамин и метамфетамин. Мъжът отхвърля да даде кръвна проба. Водачът и дамата са арестувани за период до 24 часа.

Срещу лидерът е стартирано и бързо произвеждане по два състава - за шофиране след приложимост на наркотични субстанции и за възпрепятстване орган на реда при осъществяване на служебните отговорности.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР