Хванаха 16-годишно дрогирано момче с крадена кола в Софийско, съобщиха

...
Хванаха 16-годишно дрогирано момче с крадена кола в Софийско, съобщиха
Коментари Харесай

Спипаха 16-годишен надрусан шофьор с крадена кола

Хванаха 16-годишно дрогирано момче с крадена кола в Софийско, оповестиха от полицията.

Към 2:00 часа тази нощ, прибирайки се след посещаване на сигнал в село Мусачево, автопатрул засякъл на пътя автомобил, който се движел в противоположна посока без включени фарове.

Служителите на реда неотложно подали звуков и светлинен сигнал за прекъсване, на които лидерът не се подчинил, продължавайки придвижването си към селото. Униформените незабавно последвали нарушителя, който след към 1 км се блъснал с автомобила в мантинела и спрял със спукан картер.

При инспекцията станало ясно, че малолетен се е качил зад кормилото, а при тест на място за приложимост на алкохол и наркотични субстанции, били регистрирани над 1,2 промила и съществуване на амфетамин.

Младежът е арестуван за период до 24 часа, а от осъществената информация е открит притежателят на колата - локален гражданин, който научил за неналичието на автомобила си от полицейските чиновници, които се свързали с него по телефона.

Пред проверяващите малолетният обяснил, че е „ взел “ колата, с цел да се повози, като в нея са пътували за известно време и други двама от същото село.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР