Хунтата на Бойко Борисов е готова да се разпдне след

...
Хунтата на Бойко Борисов е готова да се разпдне след
Коментари Харесай

Готвят ареста на Влади Горанов! Георги Попов потвърди за 60 млн. рекет, дадени от Васил Божков

Хунтата на Бойко Борисов е подготвена да се разпдне след знаков арест. На мушката е някогашният финансов министър Владислав Горанов, който предприемачът в заточение Васил Божков упрекна в рекет за над 60 млн. лв., заяви Narod.bg
Източник от спецслужбите разкри изненадващо, че оковаването на министъра е все по-реалистично след показанията, които дал пред съда предприемачът Георги Попов – Китин, апетитен като дясната ръка на Черепа.
Пред магистратите баровецът, който непринудено си пристигна от Дубай, с цел да се грижи за свои заболели близки, обяснил, че е станал свидетел по какъв начин Васил Божков е влизал в кабинета на финансовия министър тогава Влади Горанов, препълнен с пачки евро, а излизал единствено с нормалната си пура.
Нашият източник е безапелационен, че завръщането на Попов в България не е инцидентно. След година и четири месеца укриване в Дубай дружно с Божков, най-приближеният му предприемач решил да се съобщи непринудено и да го екстрадират в България.
Мистериозно прокуратурата изиска домакински арест за него, съдът го освободи против смешните за размаха му 40 хиляди лв. гаранция.
Така предприемачът, прочут с прякора си Китин, излезе на независимост. За съпоставяне – дамата на Божков лежа 8 месеца, певицата ЛиЛана също, както и шефът на Комисията по хазарта Митев. А за най-близкия сподвижник на Божков от 30 години насам – независимост против 40 бона.
Това е знак, че Георги Попов ще е доста потребен на следствието на рекета и закононарушенията на шайката ГЕРБ, по тази причина е оставен да движи свободно, вместо да е заключен в дома си.
Очакванията са прокуратурата да направи внезапен завой и от обвинен, да преквалифицира Георги Попов в очевидец против закононарушенията на Владислав Горанов. Така перачът на парите на Борисов може да се озове в килия, където след конфликт с действителността също за стартира да сътрудничи на управляващите и да изпее цялата нечистотия, проведена от премиера от СИК.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР